Wednesday, November 19, 2014

кислоти та інше 30+ на ГВ.

кислоти та інше 30+ на ГВ.
Добрий день!

Хочу попросити ради. Мені 30 років, якихось особливих проблем зі шкірою немає, але весь догляд залишився приблизно тим же, що був 10 років тому. Креми, тоніки, маски, ну сироватки. Нещодавно народила, а поки була вагітна, прочитала про кислоти, ретинол та інше. Вагітним і годуючим, як я розумію, це все не можна, та й напередодні літа теж це не те, що варто починати зараз. А що можна було б ввести в догляд такого сучасного і годуючої матері влітку? Щадного.
І ще порадьте захист spf для міста. За розумні гроші, онлайн-оффлайн-країна походження не принципові. Пам'ятаю, в обід заходила в летуаль з таким питанням, мені нічого не змогли знайти. Чомусь всі крему там мають захист 5-10-15 і позиціонуються як денні для 30+. Єдине, що консультанту вдалося згадати був сс (або бб?) shiseido. Відгуки ще почитаю про нього, але може, хтось підкаже, чи підійде для моїх цілей?
І ще ось прийшов мені з амазона такий anti age набір. Там як раз ретинол, вітамін С і гилауронка. Користуюся тільки гилауронкой як сироваткою (між кремом і тоніком). Може бути, хто-небудь з фахівців прокоментує склад? Стоять кошти або одна назва? Фото під катом


Спасибі!

No comments:

Post a Comment