Wednesday, September 17, 2014

Про шампунь.

Про шампунь.
Почитала тут і багато де ще відгуки про Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fibre Force, піддалася спокусі, купила, і тепер намагаюся зрозуміти, що я роблю не так.
Користуюся ним пару тижнів. Весь цей час ходжу з відчуттям непромитої голови. Перший день після миття голова ще більш-менш виглядає, на другий просто ахтунг, ніби тиждень не мила. При митті звичайними шампунями, щоб домогтися такого ефекту, мені треба голову не мити днів п'ять точно (зазвичай раз в 2-3 дні мою).
Про кондиціонер нічого сказати не можу, по-моєму, він зовсім звичайний. Ну полегшує розчісування, як і всі інші кондиціонери. Ніякого вау-ефекту, дуже шкода витрачених грошей... А сподівалася на супер-пупер волосся.
Свої тонкі, світлі, іноді фарбую їх (без фанатизму). Останній рік активно користувалася маслами на чисті волосся, але зараз перестала. Здається, що ще гірше буде.
Може, секрет якийсь є? Знаю, що їм довго користуватися не можна, але там 200 мл, цього тижня на 3 точно має вистачити. Кондиціонер (150 мл) скоро скінчиться, купувати не буду більше.

No comments:

Post a Comment